Om Dans & Fitness

Jeg har realiseret min drøm, og åbnet dørene til Dans & Fitness med AM.

Et danse og fitness studie hvor træning aldrig er kedelig, og holdsalen altid er fyldt med glæde, humor og god stemning.

Jeg elsker at undervise og har i de sidste 10 år undervist i Zumba og forskellige hold indenfor fitness. Herudover er jeg også uddannet kostvejleder. Jeg brænder for at møde mine kunder nye som “gamle”, og elsker at træne sammen med jer igen og igen.

Zumba og fitness skal være så sjovt og fedt, at det ikke føles som træning men mere som noget du ikke kan lade være med!!

Glæden, fællesskabet og tilfredsstillelsen ved at danse og dyrke fitness gør, at medlemmerne kommer igen og igen.

Meld dig til her!

Hvad siger Mine kunder

Zumba og sammenhold, skønne zumba veninder, smil, latter og den fedeste motion. Kan på det varmeste anbefale at danse hos Ann-Mette

Cille

Sjov og svedig time hvor der er plads til alle. Altid en fornøjelse at komme til Zumba time. Ann-mette er en fantatisk instruktør med en energi som spreder sig i lokalet.

Kia

Fantastisk dansetime med topmotiveret instruktør.
Kan helt klart anbefales!

Annie

Vanvittig danse fest vi fyrede af i dag.
WOW hvor var det MEGA sjovt og SUPER fedt !

Mette

Hvem er Ann-Mette? Hun kan ikke beskrives med ord, men skal opleves! En lille teaser: forestil dig en ualmindelig dygtig og karismatisk underviser, som sikrer dig et energi boost og en fest, uanset om du kommer på en hverdag eller i weekenden.

Ann-Mette og hendes nyåbnede dansestudie får 6 ud af 5 store zumba-stjerner!

Marie Louise